Header Header
Header

Sporthal De Bongerd

Sporthal De Bongerd is sinds 1978 voor zowel ouderen als jongeren de locatie in Breugel voor recreatieve binnensporten zoals turnen, volleybal, handbal, voetbal,  vechtsporten, gymnastiek, badminton en dansen. Klik hier voor een overzicht van de gebruikers van de sporthal. Op de website van deze verenigingen is meer te vinden over lidmaatschap en contactmogelijkheden.

Het complex wordt tevens gebruikt voor evenementen, vergaderingen en andere activiteiten. De twee vergaderzalen, van ongeveer 36 m2 per zaal, worden veelvuldig gebruikt voor onder meer vergaderingen, sjoelen, kaarten, cursussen, schaken, musiceren en als expositieruimte.

In het horecagedeelte vinden ook veel activiteiten plaats, zoals rondom evenementen als carnaval en voor koffieconcerten, exposities, biljartwedstrijden, dartcompetities, inloopochtenden en diverse activiteiten van ouderenverenigingen uit Son en Breugel.

U vindt Sporthal De Bongerd aan de Asteroïdenlaan 2, 5694 WE in Son en Breugel. Telefonisch zijn wij te bereiken via tel. 0499-472106. De accommodatie is geopend op de momenten waarop er gebruik wordt gemaakt van de sporthal of de vergaderzalen.