Header Header
Header

Sporthal De Landing

Sporthal De Landing is een moderne accommodatie, die in 2012 werd opgeleverd. De splinternieuwe sporthal wordt gebruikt door zowel jongeren als ouderen. Er vinden veel competitiebinnensporten plaats, zoals handbal, volleybal, basketbal, hockey, voetbal, vechtsporten, gymnastiek en badminton. Klik hier voor een overzicht van de gebruikers van de sporthal. Op de website van deze verenigingen is meer te vinden over lidmaatschap en contactmogelijkheden.IMG_0317

Het complex wordt tevens gebruikt voor evenementen, vergaderingen en andere activiteiten. Zo worden er regelmatig verenigingenmarkten en kinderfeestjes gehouden. Er zijn twee vergaderruimtes, van respectievelijk 200 m² en 36m², en een ruim, gezellig horecagedeelte.

Het moderne karakter van De Landing is onder meer terug te zien in de energiezuinigheid, de geweldige akoestiek en ruime toeschouwerscapaciteit in de sporthal. Door de geluidsdichtheid kan er fluisterend les worden gegeven en vanaf de 150 zitplaatsen aan het veld kan elke aanwezige helemaal in de wedstrijd opgaan.

U vindt Sporthal De Landing aan de Rooijseweg 3, 5691 PA in Son en Breugel. Telefonisch zijn wij te bereiken via tel. 0499-477616. De accommodatie is geopend op de momenten waarop er gebruik wordt gemaakt van de sporthal of de vergaderzalen.